Elke dag van de week en met ieder gezelschap

Lunchen in Deventer

Lunchen in Deventer kan elke dag bij Royal. Of het nu maandag is of zaterdagmiddag, of je nu met je zakelijke afspraak, je beste vriendinnen of met je kinderen een hapje eten wilt rond het middaguur; bij Royal staat er elke dag van de week een verse lunch voor je klaar. In ons ruim opgezette restaurant vind je altijd wel een plekje dat perfect past bij jouw of jullie gelegenheid. Onze lunchkaart is gevarieerd en biedt voor elk wat wils; royale lunches tegen zachte prijsjes. We geven je een kleine greep uit de populaire gerechten op onze lunchkaart.

Tosti Royal Style 

Onze tosti’s zijn befaamd in Deventer en omstreken. Of je nu gaat voor de uitgebreide tosti met zalm en geitenkaas, de tosti met salami en rode uienringen of juist liever de “even eenvoudig, alleen ham/kaas-tosti” kiest; de tosti’s bij Royal zijn altijd royaal. Dat komt niet alleen door de royale porties verse saus en de salade met verse groente on the side. Nee, het échte geheim van onze royale tosti’s zit ‘m in het brood. Dat halen we ’s morgens vers, bij de bakker in de buurt en dat brood laten we niet in kleine sneetjes snijden… dat brood laten we juist in de lengte snijden. Je begrijpt het al; dat zorgt voor extra lange tosti’s. Extra lang genieten van jouw favoriete tosti, dus!

Hoewel we tosti’s met diverse soorten kaas en beleg op de lunchkaart hebben staan, mag je natuurlijk ook altijd jouw eigen samenstelling doorgeven. Liever geen uienringen, maar wel plakjes ananas? Of Hollandse kaas in plaats van de mozzarella? U roept, wij draaien!

lunchen deventer voordelig tosti

Huisgemaakte pindasaus

Op een stokbroodje, een Italiaanse bol of op een meergranen triangel; een broodje warm vlees met huisgemaakte pindasaus is een van de favoriete lunchgerechten bij Royal. Jij kiest jouw favoriete broodje en wij beleggen ‘m rijkelijk royaal met gebakken vlees in dunne plakjes en een satésaus waar je geen genoeg van kunt krijgen. En ja, als je extra wilt dippen krijg je gewoon een tweede portie pindasaus.

Ook lekker: onze lunchbroodjes met in-knoflook-gebakken varkenshaaspuntjes, champignons, paprika en ui.

Doe mij maar een gebakken eitje

Uitsmijter of omelet? Mét of zonder extra’s? Bij Royal kun je kiezen uit royale eiergerechten met rosbief, ham, zalm, (meegebakken) kaas, spek, champignons, ui.

Lunchen met een twaalf-uurtje

Maak je lunch speciaal met Royals 12-uurtje (ook perfect voor degenen die niet kunnen kiezen 😉). Je krijgt vier kleine broodjes, belegd met een kroketje, oude kaas, truffelmayo en zalm. Met een kommetje bouillon erbij, verse groente en salade. Wedden dat je de rest van de (mid)dag verzadigd bent?

Tip: op zoek naar een ouderwets lekker lunchbroodje? Ga voor het stokbroodje-gehakt-met-gesmolten-kaas.   

Een échte, royale en voedzame burger!

Snel een burgertje naar binnenschuiven? Vergeet het maar. Bij Royal krijg je een klassieke hamburger, Royal style. Dat is een (h)eerlijke gegrilde burger van puur rundvlees, gebakken uitjes, spek, oude kaas, diverse groentes, afgetopt met truffel-mayonaise. Geserveerd op een verse Italiaanse bol. Daar moet je wel even de tijd voor nemen. Je zou niet anders willen!

Wist je dat…? Lunchen bij Royal Deventer is niet prijzig. Voor minder dan €10 kun je uitgebreid lunchen in Deventer, met heerlijk uitzicht op de Brink! 

Gezond lunchen Deventer

Gezond lunchen in Deventer 

Liever lunchen met extra veel groente? Dat kan bij Royal natuurlijk ook. Vega, vlees of vis; onze maaltijdsalades bevatten een zeer royale portie verse slasoorten, rauwkost en (gegrilde) groente. Wat dacht je van de salade met ossenhaas, champignons, bosui en balsamico? Of, voor de visliefhebber; de maaltijdsalade met diverse soorten verse vis en een truffel-mayo-dressing? Een combinatie van vlees en/of vis, of juist een vegetarische maaltijdsalade is ook geen enkel probleem. Geef je voorkeuren aan ons door. Of ga voor de gezonde wraps; boordevol verse groente, maïs, malse stukjes kipfilet óf zalm en een licht pittig chilisausje. 

De altijd-goed-lunch: broodje kroket

Gewoon lekker wit of bruin brood met twee Cas Spijker kroketjes, mosterd en een kleine salade on the side. Altijd lekker, altijd goed.

Lunch of borrel?

(Beetje te) late lunch of eentje die eigenlijk meer vraagt om een vroege borrel met hapjes? Onze luxe bittergarnituur bestaat niet alleen uit snackjes, maar ook uit vers brood, biefstukpuntjes, gamba’s en diverse soorten kaas en dipsausjes.

Lunchen in Deventer kan elke dag bij Royal. Van maandag t/m zondag ben je van harte welkom. Kom samen met je vrienden, geniet van een zakelijke lunch met je klanten of collega’s, eet met je kinderen een broodje of neem even pauze in je eentje; de kranten en tijdschriften liggen klaar. Bekijk onze volledige lunchkaart.

Kom je gauw royaal bij ons lunchen?