KAMERS IN ROYAL

Van groot tot klein, volop keuze in onze Hotel-Kamers

Wij hanteren scherpe dagprijzen incl. een smakelijk ontbijtbuffet.

De kamers van ons hotel zijn verschillend van grootte en inrichting. Over 3 etages verdeeld zijn 20 kamers ingericht, sommige met uitzicht op De Brink, anderen bieden uitzicht over de daken van de historische binnenstad, of liggen iets besloten. De kamers kenmerken zich door een efficiënte eenvoud, geen overdaad maar beslist sfeervol, netjes en schoon. Wij bieden 1- en 2-persoonskamers, allen met toilet en douche, sommige met een combinatie van douche en/of bad en toilet. Voor gezinnen beschikken wij over onze zogenaamde Familie appartement. Al onze bedden zijn van een uitstekende kwaliteit (Springbox) en bieden beslist het comfort voor een fijne nachtrust. Ook voor lange mensen. Vanzelfsprekend is elke kamer voorzien van flatscreen tv, afstandsbediening, telecom en WiFi. Voor het bijplaatsen van een kinderbedje brengen wij eenmalig 25,- Euro in rekening.

Onze kamerprijzen kunnen variëren. Om zeker te zijn dat u de laagste kamerprijs ontvangt, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via info@royal-deventer.nl, 0570 – 611 880 of ons reserveringsformulier.

ARRANGEMENTEN

Voor bedrijven, instanties, organisatie of bij een afwijkende verblijfsduur maken wij graag speciale prijsarrangementen. Wij ontvangen vaak technici, specialisten, opleiders, vertegenwoordigers, artiesten, excursiegroepen voor langere tijd. Voor deze categorieën maken in samenspraak aparte (prijs)afspraken. Graag ontvangen wij een bericht met specifieke wensen of bel ons even: 0570 – 611 880

1- Persoonskamer
Type Small

1 – Persoonskamer
Type Royal

2- Persoonskamer

Royale Familiekamer

Contactgegevens

Hotel Royal BV
Brink 94, 7411 BZ
Deventer, The Netherlands
Tel. +31 (0)570-611 880
Email royal@royal-deventer.nl