Faciliteiten Hotel Royal

FACILITEITEN IN ONS HOTEL

Hotel Royal heeft 20 kamers over 3 etages verdeeld, welke alle met de lift te bereiken zijn. Op de begane grond treft u de receptie/balie, Restaurant en het Grand-Café. Ons Hotel is geheel niet-roken. Aan de Brinkzijde beschikken wij over een overdekt en verwarmd (rook)terras.

ONTBIJTSERVICE

In ons restaurant-deel wordt het ontbijt geserveerd. Van 7.00 tot 9.00 uur op maandag t/m zaterdag, zondag van 8.00 tot 10.00 uur, kunt u gebruik maken van ons heerlijke ontbijt buffet. In overleg kunnen wij u andere tijden aanbieden.
Het ontbijt bestaat uit: koffie en/of thee, vruchtensappen, verschillende soorten wit en bruin brood, gekookte en gebakken eitjes, komkommer en tomaat, verschillende soorten vleeswaren, worsten, kaas, jam, honing en andere broodbeleg varianten. Vanzelfsprekend serveren wij energie- en slankproducten, cornflakes, muesli, melk en/of yoghurt en divers vers fruit.

RESTAURANT

Wij beschikken over een internationale specialiteiten restaurant met circa 100 zitplaatsen. Tevens beschikken we over een groot buitenterras. Op zomerse dagen schuiven wij de grote kozijnen omhoog en maken wij van ‘binnen een buiten’ en andersom. Zomer en winter kunt u dus volop genieten van heerlijke gerechten. Deze zijn aangepast aan de tijd van het jaar en geïnspireerd op de oogst van het seizoen. Zo stelt onze chef-kok het hele jaar door een heerlijke menukaart samen.

Bij een lekker diner hoort een goed glas wijn of een smakelijk biertje. Een speciale drankenkaart voegen wij graag toe en maken daarmee een ‘uit-eten’ bij Royal tot een complete beleving.

GRAND-CAFÉ

In het sfeervolle en levendige Grand-Café op de begane grond is voor onze gasten veelal een dagverblijf. Met het betaalgemak van een doorlopende rekening voorzien alle hotelgasten van speciale wensen en gemakken.

Met een prachtig uitzicht over de Brink of de Steegjes serveren wij de lekkerste koffie, likeur of cocktail. Een fijne leestafel met een breed assortiment kranten/tijdschriften en enkele afgeschermde hoekjes bieden ook de rust-zoekende gasten voldoende variatie.

THUIS VOELEN IN DEVENTER

Wij zijn trots op onze stad en wij helpen u graag met het verstrekken van toeristische, culturele of commerciële informatie over Deventer en onze regio Salland. Bij het reserveren van taxi’s of voor deelname aan (stads) excursies, regio- of IJsseltochtjes willen wij u zo veel mogelijk helpen met actuele informatie.

DIVERSE INFORMATIE, HUISREGELS EN PUNTEN VAN BELANG

Wij zijn 24 uur per dag open en staan ook 24 uur per dag tot uw beschikking. In de nacht echter zeer beperkt. Rookbeleid: Al onze ruimtes zijn rookvrij. Elke hoteletage bezit wel een bescheiden (overdekt) rokers-terras en naast onze ingang treft u ook een speciale buiten-rookplaats. Huisdieren: In ons hotel zijn – helaas – geen huisdieren toegestaan. In het Grand-Café zijn huisdieren beperkt toegestaan.

Inchecken: 12.00 – 23.00 uur. Uitchecken: Tot 12:00 uur. Kinderen verblijf: Eén kind tot 3 jaar mag gratis in uw kamer verblijven. Babybedje: In overleg en tegen een kleine vergoeding (5,- €) kunnen wij voor onze kleine gasten een kinderbedje aanbieden. A.u.b. wel op aanvraag en met bevestiging van Hotel-Royal. Extra (volwassen)bedden plaatsen: is helaas niet mogelijk.

Geaccepteerde creditcards: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners en PIN-betaling. Hotel Royal behoudt zich het recht voor om uw creditcard op geldigheid te controleren.

Aanvullende Diensten: Op verzoek verzorgen wij voor u een handig en smakelijk Lunchpakket.

Internetmogelijkheden: In ons hotel is gratis internet beschikbaar (WiFi). U ontvangt de login-gegevens bij aankomst.

Mocht u nog vragen of speciale wensen hebben? Twijfel dan niet en stuur ons een berichtje via de contactpagina, of bel met 0570 – 611 880.

Contactgegevens

Hotel Royal BV
Brink 94, 7411 BZ
Deventer, The Netherlands
Tel. +31 (0)570-611 880
Email royal@royal-deventer.nl